Ik ben Ginny

GYNAECOLOGE MET EEN MISSIE OM VROUWEN TE LATEN STRALEN.

Ik help vrouwen in de overgang om de controle over hun gezondheid terug te krijgen en te stralen van binnenuit.

De kleinste veranderingen hebben het grootste effect

"Ik verspreid mijn 'sparkles' in de wereld"

Ik ben echt helemaal gepassioneerd door vrouwenwelzijn, en ik raak altijd weer verbaasd door hoe kleine veranderingen in onze levensstijl een mega groot effect kunnen hebben op hoe we ons voelen. Ik vind het zo gaaf om te zien hoe verschillend we allemaal zijn, en ik sta bekend om mijn open en super vriendelijke houding. Met mijn Mediterrane genen en mijn positieve kijk op het leven, vind ik het heerlijk om mijn sparkles te verspreiden in de wereld!

Doktor Ginny oftewel dr. GYNN

Met meer dan tien jaar ervaring als allround gynaecoloog heb ik heel wat vrouwen geholpen bij allerlei gezondheidsproblemen, van vervelende menstruatieklachten tot verzakkingen en urine-incontinentie. In de kliniek Acibadem bied ik deskundige zorg en voer ik, wanneer nodig, ook chirurgische ingrepen uit. Wat mijn aanpak echt bijzonder maakt, is mijn persoonlijke benadering met veel aandacht voor de vrouw zelf. Tijdens ingrepen zorg ik ervoor dat ze zich helemaal op haar gemak voelt. Dat kan bijvoorbeeld door het afspelen van rustgevende klassieke muziek of door een zachte aanraking, zodat ze van stress naar rust gaat. Want voor mij staat het welzijn van mijn patiënten altijd voorop! 

dr. GYNN's Holistische Benadering

Naast mijn werk als gynaecologe, heb ik een hele brede kijk ontwikkeld op welzijn. Ik geloof namelijk dat gezondheid niet alleen gaat om het oplossen van lichamelijke problemen, maar ook om het vinden van een balans waarbij je je helemaal lekker voelt in je vel. Met mijn online consults neem ik echt de tijd om naar jouw verhaal te luisteren en geef ik een uitgebreid advies over jouw gezondheid. Daarbij houd ik altijd rekening met jouw achtergrond en levenshouding. Want voor mij is het echt super belangrijk dat jij je goed voelt, zowel van binnen als van buiten!

Aantal Jaar als gynaecologe

10+

Aantal jaar Orthomoleculair diploma

5+

aantal Vrouwen geholpen

1000+

aantal power napjes per week

5+

Neem de Regie over Jouw Vitaliteit Tijdens de Overgang.

Ik wil je echt helpen om zelf de regie over je gezondheid te pakken en te genieten van een leven vol energie en vitaliteit, ook tijdens de overgang! Ik geloof namelijk dat elke vrouw het verdient om te stralen. Met mijn complete aanpak van gezondheid en welzijn sta ik helemaal voor je klaar om je te begeleiden op jouw reis naar een gezonder en gelukkiger leven.

Dus, ben je er klaar voor om zelf de touwtjes van jouw gezondheid in handen te nemen en van binnenuit te stralen?

"Mijn persoonlijke analyse zag er heel mooi uit. Ginny schrijft fijn en positief, benoemt wat er is en ze heeft mooie tips mee. Dank voor je mooie woorden, Ginny! Ik ben blij dat ik de online analyse heb gedaan.” Marianne, 49 jaar

VERTEL ME MEER!

Leer in 7 dagen je hormonale veranderingen begrijpen en aanpakken. Aan het eind van deze gratis cursus zul je je bewuster zijn van je hormonale gezondheid en beschikken over praktische tips om hormonale balans te bevorderen.

Breng je hormonen weer in balans met mijn gratis cursus!

Mijn tijdlijn

Van Toen tot Nu

1989

Eerste dag studeren aan de Universiteit

1991

Voor het eerst op kamers in studentenhuis

1998

Eerste werkdag als dokter

2003

Trouwen met de liefde van mijn leven

2007

Positieve zwangerschaps-test, eerste echo met kloppend hartje

2008

Onze zoon wordt geboren

2012

Onze dochter wordt geboren

Vandaag

Duizenden vrouwen mogen helpen met hun hormoonbalans en zorgen dat ze weer stralen!

Krijg wekelijks een waardevolle tip rechtstreeks van Dr. GYNN in je inbox. Schrijf je vandaag nog in en laat je elke week inspireren door Dr. GYNN!

JOIN THE GYNN CLUB!

DAT WIL IK!

Ontworpen door Caroliene Alexandra

© 2024 Alle rechten voorbehouden Leefstijl Gynaecologie B.V.

PrivacyBELEID