Welkom bij ACIBADEM International Medical Centre! Ik ben ontzettend trots om mijn expertise als gynaecologe hier aan te bieden. Met meer dan tien jaar ervaring en een grote kennis op het gebied van vrouwenwelzijn, ben ik er helemaal klaar voor om vrouwen te helpen met allerlei gynaecologische problemen.

Dankzij mijn jarenlange ervaring beheers ik veel operatieve ingrepen, waardoor ik vrouwen soms in 1 dag van vervelende klachten af kan helpen. Dit vind ik heel dankbaar werk om te doen. Ik heb een hele persoonlijke benadering en vind het ook ontzettend belangrijk om patiënten op hun gemak te stellen en hen te voorzien van de allerbeste zorg.

Welkom in ACIBADEM

ACIBADEM is voor jou...

Als je op zoek bent naar hoogwaardige gynaecologische zorg met een persoonlijke benadering.

Als je behoefte hebt aan deskundige consultaties en behandelingen voor een breed scala aan gynaecologische problemen.

Als je een operatieve ingreep nodig hebt en waarde hecht aan zorg met een focus op welzijn en comfort.

Als je wilt herstellen van een ingreep in een comfortabele en gastvrije omgeving, met alle benodigde faciliteiten voor een aangenaam verblijf.

ACIBADEM is NIET voor jou...

Als je uitsluitend op zoek bent naar verbetering van je hormonale balans en levensstijl, zonder de noodzaak van operatieve ingrepen.

Als je interesse hebt in online consultaties en groepssessies om je gezondheid en welzijn te bevorderen, maar momenteel geen behoefte hebt aan specifieke medische behandelingen.

Als je deel wilt nemen aan het Portugal retreat om te werken aan je algeheel welzijn en levensstijlverbetering, maar momenteel geen operatieve ingrepen nodig hebt.

Als je zoekt naar een holistische benadering voor het bevorderen van je gezondheid en welzijn, zonder de noodzaak van chirurgische interventies.


Operatieve Ingrepen in ACIBADEM

Met een heleboel operatieve vaardigheden, zoals hysteroscopie, laparoscopie en bekkenbodemoperaties, bied ik hoogwaardige zorg met de focus op het welzijn van mijn patiënten. Ben je op zoek naar topkwaliteit gynaecologische zorg?

Maak dan vandaag nog een afspraak bij ACIBEDAM International Medical Centre! 

MAAK AFSPRAAK

Ontworpen door Caroliene Alexandra

© 2024 Alle rechten voorbehouden Leefstijl Gynaecologie B.V.

PrivacyBELEID