Breng je hormonen in balans tijdens de overgang in

één week.

RETREAT

Krijg Hernieuwde Energie en Essentiële Tools 

Aan het einde van het retreat in Portugal zul je niet alleen volledig opgeladen zijn, maar ook beschikken over een schat aan kennis en praktische tools om je hormonale gezondheid te verbeteren en een stralend leven te leiden.

IK WIL MEE!

— Karin

"Samenvattend kan ik zeggen dat ik de broodnodige tranen heb gelaten, gegierd heb van het lachen, waardevolle vrouwen heb ontmoet en met de juiste kennis en voor mij ook mooie inzichten, veel energie en 3 kilo lichter weer op het vliegtuig ben gestapt. "

— Karin

"Samenvattend kan ik zeggen dat ik de broodnodige tranen heb gelaten, gegierd heb van het lachen, waardevolle vrouwen heb ontmoet en met de juiste kennis en voor mij ook mooie inzichten, veel energie en 3 kilo lichter weer op het vliegtuig ben gestapt. "

Ben jij klaar voor een onvergetelijke reis?

Stel je voor: een hele week lang in het warme zonnetje van Portugal, omringd door een super leuke groep vrouwen en onder leiding van niemand minder dan dr. Gynn! Ontdek de betovering van ons Portugal Retreat en laat jezelf meevoeren door alle geweldige mogelijkheden die op je wachten. Verwen jezelf met een week vol liefde en ontspanning, inclusief gezonde maaltijden en fijne behandelingen, terwijl dr. Gynn je helpt op jouw reis naar welzijn met haar onwijs leuke expertise en warme, liefdevolle aanpak. Ontsnap even aan de drukte van elke dag en vind rust midden in de prachtige natuur van Portugal, terwijl je jezelf onderdompelt in een wereld van rust en herstel. Begin elke ochtend met een heerlijke, verkwikkende beweging, geniet van de lekkerste, gezonde maaltijden en laat je inspireren door alle gave lezingen en workshops die je helpen groeien, zowel van binnen als van buiten.

Breng lichaam, geest en ziel in volledige harmonie.

Het retreat is voor jou als jij:

Op zoek bent naar een omgeving waarin je volledig kunt ontspannen en jezelf kunt zijn.

Behoefte hebt aan een week vol gezonde voeding, beweging en zelfontwikkeling.

Openstaat voor nieuwe ervaringen en inzichten die je leven kunnen veranderen.

Verlangt naar een community van gelijkgestemde vrouwen die elkaar ondersteunen en inspireren.

Bereid bent om te investeren in je gezondheid en welzijn.

Klaar bent om een positieve verandering in je leven aan te brengen en te streven naar een stralende toekomst.

Ik help vrouwen in de overgang om de controle over hun gezondheid terug te krijgen en te stralen van binnenuit.

Een week volledige ontspanning, je kiest zelf waar je bij wilt zijn. 

Praktische kennis en tools om je hormonale gezondheid te verbeteren.

Nieuwe vriendschappen en waardevolle inzichten die je leven verrijken.

Een stralende, positieve kijk op de toekomst en de motivatie om je gezondheid en welzijn te blijven verbeteren.

De resultaten die jij mag verwachten:

Bereid je voor op...

Vernieuwd, geïnspireerd en vol vertrouwen om je leven in eigen handen te nemen en te streven naar een gezonder, gelukkiger en stralende toekomst.

Jij voelt je:

IK WIL BOEKEN!

In dit retreat vind je:

Dagelijkse Ontspanning, Beweging en Zelfontwikkeling

Tijdens ons retreat geniet je dagelijks van activiteiten die gericht zijn op ontspanning, zoals rustige wandelingen in de natuur en verkwikkende yogasessies, waardoor je zowel je lichaam als geest kunt ontspannen en versterken.

Voedzame Maaltijden en Gezonde Snacks

Je wordt verwend met voedzame maaltijden en gezonde snacks die niet alleen heerlijk smaken, maar ook je energie verhogen en je lichaam optimaal voeden, zodat je je gezond en vitaal voelt gedurende de hele week.

Hormonale Gezondheid Workshops en Lezingen

Leer meer over hormonale gezondheid, zelfzorg en persoonlijke groei tijdens boeiende workshops en lezingen, geleid door mij, dr. Ginny Chamorro, waarbij je nieuwe inzichten opdoet en praktische tools krijgt om je welzijn te bevorderen.

Maak kennis met Ginny Chamorro, een hele gepassioneerde gynaecologe met wel tien jaar ervaring in haar vakgebied!  Ontdek hoe zij op een hele bijzondere manier naar gezondheid kijkt, waarbij ze niet alleen naar het lichaam, maar ook naar de geest kijkt. Dr. GYNN staat bekend om haar warme en zorgzame aanpak, waardoor vrouwen zich echt gehoord, begrepen en gesteund voelen.

Met haar online programma, consulten en retreats wil Dr. GYNN vrouwen helpen om een gezonder, gelukkiger en stralender leven te leiden. En het allerleukste? Je mag zelf de baas zijn over je eigen gezondheid! Ontmoet Ginny

gynaecologe met een missie om vrouwen te laten stralen.

Vragen & Antwoorden

Wat kan ik verwachten tijdens het retreat?

Tijdens het retreat kun je verwachten om ondergedompeld te worden in een week vol ontspanning, gezonde voeding, beweging en zelfontwikkeling, onder begeleiding van dr. Ginny Chamorro en haar team van experts.

Is het retreat geschikt voor beginners?

Ja, het retreat is geschikt voor vrouwen van alle niveaus. Of je nu nieuw bent in zelfontwikkeling of al ervaring hebt, het programma is ontworpen om aan te sluiten bij jouw behoeften en ervaringsniveau.

Is er ook genoeg "me-time"?

Jazeker, je kan je altijd even lekker terugtrekken op je eigen kamer. En je doet de activiteiten natuurlijk alleen maar mee als ze ook goed voelen voor je.

Klaar om het retreat te boeken?

reserveer vandaag nog jouw plek

JA IK WIL NU BOEKEN!

Ontworpen door Caroliene Alexandra

© 2024 Alle rechten voorbehouden Leefstijl Gynaecologie B.V.

PrivacyBELEID