ZET JE NU OP DE WACHTLIJST VOOR HET  PORTUGAL RETREAT!

JA dat wil ik!

Breng je hormonen in balans in  

één week.

RETREAT

Krijg Hernieuwde Energie en Essentiële Tools 

Aan het einde van het retreat in Portugal zul je niet alleen volledig opgeladen zijn, maar ook beschikken over een schat aan kennis en praktische tools om je hormonale gezondheid te verbeteren en een stralend leven te leiden.

IK WIL MEE!

5 overnachtingen

Volpension: hormoon proof voeding 

Vervoer van en naar de luchthaven

Gebruik van het zwembad

Dagelijks discussiemoment 

Dagelijkse begeleide wandeling in de prachtige omgeving

Dagelijkse yoga

Een persoonlijk consult met Dr. Ginny t.w.v. €297,00

Lichaamsmassage 

Wat is er allemaal inbegrepen? 

HIER WORD JE BLIJ VAN.

Ontworpen om je authentieke zelf te doen ontwaken,
‘Sounding into the Divine,’
een unieke methode die meditatie,
beweging, ademwerk, energy en sound healing
combineert om je naar een staat van overgave te brengen.

Tijdens deze innerlijke reis word je aangemoedigd om je lichaam te vertrouwen en te ontdekken wie je werkelijk bent.
Samengesteld met muziek die zorgvuldig is geproduceerd om je in beweging te brengen op lichaams- en zielsniveau.

Sounding into the Divine wordt begeleid door het krachtige team zowel privé als in werk, Efia en Gijs.Sound Healing

Bij aankomst word je in de watten gelegd met een 25-minuten durende lichaamsmassage door onze Nederlandse massagetherapeute Wanda Faber.

Tevens staat zij deze week ter beschikking met een uitgebreid aanbod van de meest ontspannende en vernieuwende massages en wellness behandelingen.


Massage & Wellness

Onze yoga docente / bewegingstherapeute, Gudrun Docherty, verzorgt iedere ochtend sessies (in het Engels) die bestaan uit een combinatie van therapeutische yoga, mobiliteits- en krachttraining, ademhalingsbewustzijn en begeleide ontspanning en meditatie. Je hoeft zeker geen yoga-wonder te zijn om hieraan deel te nemen. Gudrun past haar oefeningen perfect aan op elke vrouw. Daarnaast is zij gedurende de week ook voor één-op-één sessies te boeken.

Yoga & Ontspanning

— Karin

"Samenvattend kan ik zeggen dat ik de broodnodige tranen heb gelaten, gegierd heb van het lachen, waardevolle vrouwen heb ontmoet en met de juiste kennis en voor mij ook mooie inzichten, veel energie en 3 kilo lichter weer op het vliegtuig ben gestapt. "

— Karin

"Samenvattend kan ik zeggen dat ik de broodnodige tranen heb gelaten, gegierd heb van het lachen, waardevolle vrouwen heb ontmoet en met de juiste kennis en voor mij ook mooie inzichten, veel energie en 3 kilo lichter weer op het vliegtuig ben gestapt. "

Klaar om het retreat te boeken?

Ginny en haar team kijken uit naar je komst!

JA DAT WIL IK!

Ben jij klaar voor een onvergetelijke reis?

Stel je voor: een hele week lang in het warme zonnetje van Portugal, omringd door een super leuke groep vrouwen en onder leiding van niemand minder dan dr. Gynn! Ontdek de betovering van ons Portugal Retreat en laat jezelf meevoeren door alle geweldige mogelijkheden die op je wachten. Verwen jezelf met een week vol liefde en ontspanning, inclusief gezonde maaltijden en fijne behandelingen, terwijl dr. Gynn je helpt op jouw reis naar welzijn met haar unieke combinatie van spiritualiteit en haar nuchtere aanpak. Ontsnap even aan de drukte van elke dag en vind rust midden in de prachtige natuur van Portugal, terwijl je jezelf onderdompelt in een wereld van rust en herstel. Begin elke ochtend met een heerlijke, verkwikkende beweging, geniet van de lekkerste, gezonde maaltijden en laat je inspireren door alle gave lezingen en workshops die je helpen groeien, zowel van binnen als van buiten.

Breng lichaam, geest en ziel in volledige harmonie.

Het retreat is voor jou als jij:

Je zin hebt om even uit je eigen wereldje te stappen. Dus niet zomaar doordenderen, maar echt even eruit om reflectief naar jezelf te kijken en jezelf te ontwikkelen. Een hele week lang vergeet je je mailbox, al je verplichtingen en verantwoordelijkheden, en gaat het even helemaal alleen om jou. Hoe super leuk klinkt dat?

Je voelt dat je het echt verdiend hebt om voor jezelf te zorgen, en dit is het perfecte moment om jezelf dat cadeau te geven. Je verdient het zo!

Je nieuwsgierig bent hoe je jouw gezondheid op een simpele en leuke manier kunt verbeteren. Dit retreat is dan helemaal iets voor jou.

Je op zoek bent naar een omgeving waarin je volledig kunt ontspannen en jezelf kunt zijn. Dat klinkt toch onwijs fijn?

Je behoefte hebt aan een week vol gezonde voeding, beweging en zelfontwikkeling. Wat super leuk!

Je openstaat voor nieuwe ervaringen en inzichten die je leven kunnen veranderen. Spannend en onwijs gaaf, toch?

Je verlangt naar een community van gelijkgestemde vrouwen die elkaar ondersteunen en inspireren. Hoe leuk is dat?

Je bereid bent om te investeren in je gezondheid en welzijn. Echt iets voor jou!

Je klaar bent om een positieve verandering in je leven aan te brengen en te streven naar een stralende toekomst. Wat een mooie kans!

Tijdens dit retreat gaan we samen onwijs gave dingen doen! Van super leuke workshops tot ontspannende meditatiesessies, alles is erop gericht om jou weer helemaal op te laden en vol nieuwe energie naar huis te laten gaan. Het wordt echt een week om nooit te vergeten!

Ik help vrouwen in de overgang om de controle over hun gezondheid terug te krijgen en te stralen van binnenuit.

Een week volledige ontspanning, je kiest zelf waar je bij wilt zijn. 

Praktische kennis en tools om je hormonale gezondheid te verbeteren.

Nieuwe vriendschappen en waardevolle inzichten die je leven verrijken.

Een stralende, positieve kijk op de toekomst en de motivatie om je gezondheid en welzijn te blijven verbeteren.

De resultaten die jij mag verwachten:

Bereid je voor op...

Vernieuwd, geïnspireerd en vol vertrouwen om je leven in eigen handen te nemen en te streven naar een gezonder, gelukkiger en stralende toekomst.

Jij voelt je:

IK WIL BOEKEN!

In dit retreat vind je:

Dagelijkse Ontspanning, Beweging en Zelfontwikkeling

Tijdens ons retreat geniet je dagelijks van activiteiten die gericht zijn op ontspanning, zoals rustige wandelingen in de natuur en verkwikkende yogasessies, waardoor je zowel je lichaam als geest kunt ontspannen en versterken.

Voedzame Maaltijden en Gezonde Snacks

Je wordt verwend met voedzame maaltijden en gezonde snacks die niet alleen heerlijk smaken, maar ook je energie verhogen en je lichaam optimaal voeden, zodat je je gezond en vitaal voelt gedurende de hele week.

Hormonale Gezondheid Workshops en Lezingen

Leer meer over hormonale gezondheid, zelfzorg en persoonlijke groei tijdens boeiende workshops en lezingen, geleid door mij, dr. Ginny Chamorro, waarbij je nieuwe inzichten opdoet en praktische tools krijgt om je welzijn te bevorderen.

Maak kennis met Ginny Chamorro, een hele gepassioneerde gynaecologe met wel tien jaar ervaring in haar vakgebied!  Ontdek hoe zij op een hele bijzondere manier naar gezondheid kijkt, waarbij ze niet alleen naar het lichaam, maar ook naar de geest kijkt. Dr. GYNN staat bekend om haar warme en zorgzame aanpak, waardoor vrouwen zich echt gehoord, begrepen en gesteund voelen.

Met haar online programma, consulten en retreats wil Dr. GYNN vrouwen helpen om een gezonder, gelukkiger en stralender leven te leiden. En het allerleukste? Je mag zelf de baas zijn over je eigen gezondheid! Ontmoet Ginny

gynaecologe met een missie om vrouwen te laten stralen.

Vragen & Antwoorden

HOE VAAK IS GINNY ZELF AANWEZIG?

Ginny Chamorro en haar team van experts zijn dagelijks aanwezig. Ginny staat altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Natuurlijk krijg je ook een 1-op-1 consult met Ginny t.w.v. 297,00 voor de meer intieme vragen.

Is het retreat geschikt voor beginners?

Ja, het retreat is geschikt voor vrouwen van alle niveaus. We werken in een intieme groep van 8 personen. Of je nu nieuw bent in zelfontwikkeling of al ervaring hebt, het programma is ontworpen om aan te sluiten bij jouw behoeften en ervaringsniveau.

Is er ook genoeg "me-time"?

Jazeker, je kan je altijd even lekker terugtrekken op je eigen kamer. En je doet de activiteiten natuurlijk alleen maar mee als ze ook goed voelen voor je. Natuurlijk kan je ook lekker zelf gaan wandelen in de prachtige omgeving.

Hoe regel ik mijn aankomst en vertrek?


Je bent vrij om vluchten te kiezen die het beste bij je passen en wij passen onze transfers daarop aan. Jose staat klaar met zijn transferbusje om je naar de Quinta te brengen. De kamers zijn beschikbaar vanaf 14:00 uur voor inchecken en tot 10:00 uur voor uitchecken. Maar wees gerust, bij aankomst en vertrek ben je gedurende de hele dag van harte welkom om gebruik te maken van onze faciliteiten! 

Wat is ons annuleringsbeleid?

Bij boeking vragen we het totaal bedrag. Gratis annuleren is mogelijk tot 4 maanden van tevoren. Daarna kun je altijd iemand anders aandragen die jouw plekje inneemt, zodat je het volledige bedrag alsnog terugkrijgt. Zorg er dus zeker voor dat je een reisverzekering hebt, voor het geval je bijvoorbeeld door ziekte kort voor vertrek moet annuleren. Zo blijft alles heerlijk stressvrij!

Hoe regel ik mijn vluchten en transfers?

Je kunt gemakkelijk vluchten boeken via Transavia vanaf Eindhoven, Amsterdam of Rotterdam naar Faro, een klein en overzichtelijk vliegveld. Ryanair biedt ook vluchten aan vanaf Eindhoven. Jose staat klaar om je op 13 mei met zijn transferbusje naar de Quinta te brengen, ongeveer 45 minuten rijden. En als je wilt, kun je een paar heerlijke dagen voor of na het retreat toevoegen. 

WIL JE WETEN OF DIT RETREAT BIJ JOUW PAST?

Wil je zeker weten of dit retreat perfect bij je past? Plan dan een gratis telefonisch kennismakingsgesprek van 10 minuten met Ginny!


JA DAT WIL IK!

30 september t/m 5 oktober 2024

€2.850,-

Ik ben erbij voor

QUINTA DAS MARAVILHAS

Nieuwe datum!

Ontworpen door Caroliene Alexandra

© 2024 Alle rechten voorbehouden Leefstijl Gynaecologie B.V.

PrivacyBELEID