drGYNN Online

Waar je ook woont en wat je budget ook is, je kunt nu meteen aan de slag met je vrouwelijke gezondheid. Welke van de onderstaande online leefstijladviezen en producten van drGYNN past bij jou?

Voor persoonlijk advies kun je kiezen uit een online consult of analyse. Beiden geven je advies op maat. Vind je het fijn op je eigen tempo nieuwe kennis te ontdekken?  Doe dan mee met een of meerdere van onze online programma’s. Of lees lekker weg in een van onze e-boeken, nieuwe kennis, tips en herkenning van je klachten. Lees meer over elk product en bestel daarna via onze webshop.

Online Leefstijl Consult

Heb jij behoefte aan diepgaand persoonlijk advies én begeleiding? Kies dan een persoonlijk videoconsult – dit consult duurt 1 uur.  Van te voren vul je een vragenlijst in. Ik breng je klachten, situatie en hormooncocktail in kaart, geef je een persoonlijk leefstijladvies en ik help je met praktische tips om dit advies in jouw leven in te passen. Waar nodig bespreken we de mogelijkheden van medicijnen, hormoon suppletie en/of een chirurgische ingreep.

€249

Online Analyse

Heb je behoefte aan persoonlijk advies? Kies je voor een online analyse dan krijg je persoonlijk advies en een handboekje waar je steeds naar terug kan gaan. Je vult een uitgebreide vragenlijst in en houd een week lang een eet- en beweegdagboek bij. Zo analyseer ik welke leefstijlstappen jij nodig hebt om je beter te voelen. Je persoonlijk advies krijg je als een mooi e-boekje (via de e-mail) toegestuurd.

€79

Online Leefstijl Programma

SPARKLE is ons online programma. Je leert meer over de overgang, je hormonen na je 40ste, overgangsklachten en suppletie via filmpjes met Ginny. Ze legt duidelijk uit wat er met je lichaam gebeurt met leuke grappige voorbeelden van andere vrouwen. Er staan 14 dagen voor je klaar met  tips en dagelijkse opdrachtjes om je leefstijl te verbeteren. Je kunt dit dus in 2 weken doe of op je eigen tempo volgen en toepassen wat er in jouw leven een verschil kan gaan maken. Er zitten werkboekjes in, recepten en beweeg en yoga videos. Je gaat je zoveel beter voelen en kan je eigen pad creëeren naar jouw stralende zelf. 

€49

E-boek

Onze e-boeken zijn digitale boekjes met 15-20 pagina’s vol met informatie over je hormonen, inzichten van een ervaren gynaecologe & leefstijl expert, leefstijl tips en recepten. Kies het onderwerp wat het beste bij je past en leer meer, ga zelf aan de slag. 

JIJ EN JE HORMONEN

€5.99

DE OVERGANG

€5.99

Alle producten zijn te bestellen in onze webshop. 

NAAR DE WEBSHOP