Events

Beleef een relaxte avond/ middag en ontdek hoe je gezond ouder kunt worden zodat je je veranderende hormonen beter begrijpt en je meteen geïnspireerd voelt om zelf aan de slag te gaan.

Kom naar de Hormonen & Healthy Aging workshop en laat mij je helpen uit vinden hoe jij gezonder, gelukkiger en stralender ouder kunt worden.

Voor €49 kan jij erbij zijn voor een heerlijke avond met andere vrouwen, veel tips om je beter te voelen en voor te bereiden op gezond ouder worden. Er zijn beperkt aantal plaatsen voor onze workshops vanwege de 1.5m regel dus bestel snel!

Bestel je kaartje voor zondag 26 september (BREDA)

Wil jij gezonder, gelukkiger en stralend ouder worden?

Veel vrouwen zijn je al voorgegaan in een behandeling met mij en voelen zich nu stralend, energieker en meer ontspannen.

Heb je ineens of al langer last van klachten zoals vermoeidheid, kort lontje, hoofdpijn, slecht slapen of gewichtstoename? Dan kan het best zo zijn dat je op dit moment last hebt van overgangsklachten. Ver voordat je menstruatie stopt, kan je als vrouw boven de 40 last hebben van overgangsklachten.

Om van deze vervelende klachten af te komen of er geen last van te krijgen, is het belangrijk om te weten hoe je hormoonhuishouding werkt. Hierdoor kun je afrekenen met verschillende klachten zoals slecht humeur, opvliegers, nachtzweten, slecht slapen, kort lontje hebben, vaginale droogheid, minder zin in sex, stress en angst.

Wil jij meer weten over je veranderende hormoonhuishouding, de overgangsperiode en het verouderingsproces? Wil jij je vitaler voelen? Dat kom jij allemaal te weten tijdens de events.

BREDA

ZONDAG 26 SEPTEMBER 2021

Wat kan je verwachten?

De levensverwachting van vrouwen is in de afgelopen 150 jaar met bijna 40 jaar gestegen. Ik help je uit te vinden hoe jij die jaren zo gezond, gelukkig en stralend mogelijk door te kunnen. In deze uitgebreide workshop staan je hormonen centraal. Hoe kun je je leefstijl aanpassen om van je hormoon gerelateerde klachten af te komen, ze in balans te houden en te voorkomen dat ze uit balans raken? Gezond eten – wat houdt dat nu precies in? Rust en waarom we niet meer zo goed weten wat dit precies is. Maar ook de invloed van verstorende factoren op je hormonen zoals BPM in plastic, parabenen en stress. Wat kunnen we leren van landen waar vrouwen veel minder last hebben van hun hormonen en bijvoorbeeld de overgang?

Tijdens deze workshop krijg je praktische inzichten en tips over hormonen, voeding, beweging, andere leefstijl en medische oplossingen zoals hormoon suppletie. Je gaat ook meteen aan de slag met ontspannen. Tijdens de lezing verzorgt Nelly Kloet, van Nelly Kloet Yoga, namelijk yoga en ontspanningsoefeningen. Deze yoga vanuit je stoel is echt geschikt voor iedereen, ook als je nog nooit yoga hebt gedaan. Tijdens de workshop wordt aandacht besteed aan waarom yoga zo effectief is om stress te managen wat veel invloed heeft op je hormoonbalans, healthy aging en je overgangsklachten. 

Lezing

overgang, hormonen na je 40ste, healthy aging in de wereld

Mooie locatie

we zoeken de mooiste locaties waar je echt even tot rust komt

Inzichten en tips

Vele praktische leefstijl en anti aging tips

Wandeling

Mogelijkheid tot wandeling in botanische tuin

Stoel Yoga

Yoga en ontspanning in de stoel - optioneel

Versnapperingen

Inclusief thee en gezonde snack

Healthy Aging Score

Healthy Aging score op basis van vragenlijst

Hormoon meting

Zelfmeting op basis van 6 hormonen belangrijk voor vrouwen

Hier een paar reacties van vrouwen die eerder naar een workshop kwamen:

“Ik heb zo’n leuke ochtend gehad! Erg interessant om te zien wat voor een invloed hormonen kunnen hebben op je lichaam en geest en hoe je middels aanpassingen in je leefstijl ervoor kan zorgen dat je klachten verminderen of zelfs verdwijnen.” Karin

Ik heb echt genoten bij jou en Nelleke bij Rozen en Radijs, was top. ” Monique

” De onderwerpen waren fantastisch. Stress, ouder worden, de overgang allemaal heel relevant. De diversiteit van de aanwezige vrouwen was ook zo leuk en daar kreeg ik veel energie van. Ginny spreekt zo leuk en enthousiast. Ik zou zo weer een keer komen.” Bianca

“Bedankt voor de mooie en leerzame avond!! Ik herkende veel in wat er werd besproken. Ik ben 54 jaar. Als ik op mijn 49e geweten had wat ik nu weet, was mijn fase voor de overgang een stuk gemakkelijker geweest.. Dus supermooi hoe jullie bezig zijn met het bespreekbaar maken van hormonale veranderingen en overgang en het informeren met veel passie en kennis, maar ook met gezelligheid, een zekere luchtigheid en heel veel warmte ❤️ Lieve groet! ” Mariska

Ik heb genoten gisteren van de workshop. Mooie locatie, sfeer en de versnaperingen waren ook echt heerlijk. Zoveel leuke vrouwen bij elkaar! Francien

Neem jij deel aan de workshop ‘Hormonen en Healthy Aging’?

LET OP: beperkt aantal kaartjes!

Bestel je kaartje voor zondag 26 september (BREDA)

Vrouwendag

In 2018 en 2019 kwamen we bij elkaar met ongeveer 100 vrouwen met als thema ‘De Kracht van de Vrouw’. Er is een enorme positieve energie op de prachtige locatie in Culemborg, een verbouwde boerderij. Er zijn lezingen met gast sprekers, workshops, yoga, massages en vele stands waar je relevante holistische producten kunt vinden. In verband met Corona virus maatregelen kon het in 2020 niet plaatsvinden maar we hopen het snel weer te kunnen organiseren.