PSSST... IK HEB IETS SUPER LEUKS VOOR JOU!

KLINKT GOED!

Wat gaaf dat je meedoet met de 7 daagse

mini curus!

BEDANKT!

Je cursus is onderweg naar je inbox.


Wil je alsjeblieft ook even je spam-map willen checken? En vergeet niet om mijn e-mail naar je inbox te verplaatsen, zodat je geen enkele van mijn updates mist!

Heb je jouw download niet in je inbox ontvangen? Stuur me alsjeblieft een berichtje op ginny@leefstijlgynaecologie.nl 


PSSST... IK HEB IETS SUPER LEUKS VOOR JOU!


Wist je dat ik alleen op deze speciale pagina een exclusieve aanbieding heb voor vrouwen die zich aanmelden voor het Sparkle-programma? Als je verder klikt, mis je misschien je kans om hiervan te profiteren. En dat is natuurlijk super zonde.


Wat is de aanbieding Ginny?

Mijn online programma is voor jou als je:

Bewust wilt leven en altijd nieuwsgierig bent.

Op zoek bent naar rust en geluk. 

Verlangt naar een leven vol vreugde en vervulling.

Soms worstelt met vermoeidheid, prikkelbaarheid, gewichtstoename en slapeloosheid.

Merkt dat je haar, huid en algemene welzijn achteruitgaan.

Bang bent voor de gevolgen van ouder worden en niet goed weet hoe je dit moet aanpakken. 

Mijn exclusieve aanbieding voor jou!

En nu is het tijd voor...

1:1 consult twv. €297 gratis bij het online Sparkle programma!

Bij aankoop van het online programma krijg je een gratis 1-op-1 consult met mij, ter waarde van €297! Dat is echt gaaf, toch? Met dit persoonlijke consult kunnen we samen dieper ingaan op jouw eigen wensen en doelen, zodat je nog meer uit je gezondheidsreis kunt halen.

Dus, waar wacht je nog op? Doe het gewoon en meld je vandaag nog aan voor het Sparkle programma! 

Ben jij klaar om je leven te transformeren? 

Duik in het Sparkle online programma, een te gekke training voor vrouwen die hun gezondheid serieus nemen en willen stralen met een nog beter leven. Met maar liefst 20 video's, 150 minuten aan heerlijke yoga voor vrouwen, meer dan 10 gezonde recepten en uitgebreide uitleg over hormonale veranderingen en hoe je die kunt aanpakken, heeft Sparkle alles wat je nodig hebt om jouw levensstijl een boost te geven.

Dan is Sparkle jouw antwoord.

— Suzanne

"Ben met je mooie cursus bezig, en geniet ervan. Ik heb mijn eetmomenten al rigoureus verminderd én ik ben volgens mij van mijn suikerpinda verslaving af! Zitten er geheime hypnose technieken in je video's ofzo, want alle slechte gewoontes vallen vanzelf van mij af."

Meer rust in je leven.

Een beter gevoel in je eigen vel.

Een positievere kijk op je lichaam en jezelf.

Een luchtiger en vrolijker gemoedstoestand. 

De resultaten die jij mag verwachten:

WEES VOORBEREID OP...

energiek, zelfverzekerd en klaar om het leven ten volle te omarmen.

Jij voelt je:

Dit wil ik!

Dit programma biedt...

NAAST EEN MEGA WAARDEVOLLE INHOUD, LEVENSLANGE TOEGANG!

Hormonale veranderingen en hun impact

Ontdek hoe hormonen veranderen na je 40ste en richting de overgang, inclusief mogelijke klachten en manieren om ze te beïnvloeden. Dr. GYNN biedt praktische tips om je hormoonbalans te herstellen en deze klachten te verminderen.

Tips en recepten voor een gezonde levensstijl

Ontvang waardevol voedingsadvies en leer welke voedingsmiddelen je hormonen in balans houden en je  gezondheid bevorderen. Dr. GYNN deelt haar expertise en smakelijke recepten om je te helpen gezonde keuzes te maken die passen bij jouw levensstijl.

Yoga en oefeningen voor balans en vitaliteit.

Ervaar de kracht van op maat gemaakte yoga-oefeningen die hormonale klachten verlichten en ontspanning bevorderen. Ontvang praktische tips en motivatie van Dr. GYNN om regelmatig te bewegen en je vitaliteit te vergroten.

Ik help vrouwen in de overgang om de controle over hun gezondheid terug te krijgen en te stralen van binnenuit.

Maak kennis met Ginny Chamorro, een hele gepassioneerde gynaecologe met wel tien jaar ervaring in haar vakgebied! Ontdek hoe zij op een hele bijzondere manier naar gezondheid kijkt, waarbij ze niet alleen naar het lichaam, maar ook naar de geest kijkt bij vrouwen in en rond de overgang. Dr. GYNN staat bekend om haar warme en zorgzame aanpak, waardoor vrouwen zich echt gehoord, begrepen en gesteund voelen.

Met haar online programma, consulten en retreats wil Dr. GYNN vrouwen in en rond de overgang helpen om een gezonder, gelukkiger en stralender leven te leiden. En het allerleukste? Je mag zelf de baas zijn over je eigen gezondheid! 


Ontmoet Ginny

gynaecologe met een missie om vrouwen te laten stralen.

Vragen & Antwoorden

Wat kan ik verwachten van het Sparkle online programma?

Het Sparkle online programma is een uitgebreide cursus met video's, yoga-oefeningen, gezonde recepten en uitleg over hormonale veranderingen.

Kan ik het programma op mijn eigen tempo volgen?

Ja, het Sparkle online programma is ontworpen om op jouw eigen tempo te worden gevolgd, zodat je kunt kiezen wat je wilt zien en wanneer je dit wilt doen.

Krijg ik ook persoonlijk advies?

Ja, je krijgt toegang tot maandelijkse groepssessies met Dr. GYNN. Tijdens deze sessies beantwoordt Dr. GYNN alle vragen en kun je niet alleen van haar, maar ook van elkaar leren!

De 100 % niet goed geld terug garantie!

Wat onwijs leuk dat je interesse hebt in mijn Online Sparkle programma! Ik wil echt dat je je helemaal op je gemak voelt bij je beslissing om mee te doen. Daarom bied ik jou een 7 dagen 100% geld terug garantie aan. Als je om welke reden dan ook binnen 7 dagen na je aankoop voelt dat dit programma niet helemaal bij je past, dan kun je gewoon contact met me opnemen en ik zorg ervoor dat je volledige terugbetaling krijgt. 

Ik zou het heel leuk vinden als jij ook deel uitmaakt van mijn Sparkle community. Gewoon doen, dan kunnen we allemaal stralen!

zeven dagen lang

Een maandelijkse online groepssessies live met dr. GYNN

Wekelijkse tips van dr. GYNN

Als eerste toegang tot de dr. GYNN retreat kaartverkoop

Als je Sparkle vandaag koopt krijg je...

Een onweerstaanbare bonus


Ontworpen door Caroliene Alexandra

© 2024 Alle rechten voorbehouden Leefstijl Gynaecologie B.V.

PrivacyBELEID