Persoonlijk Advies

Voor persoonlijk advies kun je kiezen uit een consult of een analyse. Beiden geven je advies op maat. Waar je ook woont en wat je budget ook is, je kunt nu meteen aan de slag met je vrouwelijke gezondheid. 

Leefstijl Consult

Heb jij behoefte aan diepgaand persoonlijk advies én begeleiding? Kies dan een persoonlijk videoconsult – dit consult duurt 1 uur.  Van te voren vul je een vragenlijst in. Ik breng je klachten, situatie en hormooncocktail in kaart, geef je een persoonlijk leefstijladvies en ik help je met praktische tips om dit advies in jouw leven in te passen. Waar nodig bespreken we de mogelijkheden van medicijnen, hormoon suppletie en/of een chirurgische ingreep.

MEER

Online Analyse

Heb je behoefte aan persoonlijk advies? Kies je voor een online analyse dan krijg je persoonlijk advies en een handboekje waar je steeds naar terug kan gaan. Je vult een uitgebreide vragenlijst in en houd een week lang een eet- en beweegdagboek bij. Zo analyseer ik welke leefstijlstappen jij nodig hebt om je beter te voelen. Je persoonlijk advies krijg je als een mooi e-boekje (via de e-mail) toegestuurd.

Meer

Sparkle Plus

Heb je behoefte aan persoonlijk advies en verdere ondersteuning? Kies dan voor SPARKLE PLUS. Je krijgt een uur persoonlijk gesprek met mij in het leefstijl consult. Je vult een uitgebreide vragenlijst in en houdt een week lang een eet- en beweegdagboek bij. Zo analyseer ik welke leefstijlstappen jij nodig hebt om je beter te voelen. Met dit persoonlijke advies ga je daarna aan de slag met het online programma. Dit geeft je 6 maanden ondersteuning op de gebieden waar jij de meeste winst kunt behalen.

Meer

Alle producten zijn hier te bestellen.